dimarts, 23 de desembre del 2014

The Really Big Button that doesn't do Anything


Què és exactament The Really big button that doesn’t do anything? Per explicar-ho d’una forma senzilla, és un gran botó, vermell per a més senyes, que realment no fa res... Estrictament parlant, és un gif d’un botó vermell amb la inscripció “Push” sobre un neutre fons negre. El gif inclou un enllaç... a ell mateix, de manera que quan cliques, apareix exactament la mateixa pàgina. No canvis... no alteracions... no novetats... no res. Tal i com promet l’enunciat #digue’mhonrat

Bizarro? Si... mai he dit que això dels blogs fos fàcil... Tal i com explica la pròpia plana web, el botó va ser disenyat ja fa un temps, cap allà l’any 1994. Al segle passat! Que en el mon d’internet és com parlar dels albors... I des d’aleshores ha estat hostatjat a diferents planes, sempre conservant el mateix aspecte.

Be, de fet, no és estrictament l’únic que hi ha a la plana. Hi ha els comentaris; que per a mi, són la gràcia, la sal i el pebre. Els comentaris que el públic visitant deixa de tan insigne iniciativa. Alguns sorprenents, d’altres hilarants.

Alguns sincers: “no ho pillo; vull dir, és un botó, alguna cosa així com altres links clickables a la web, però el petjo i no fa res. Se SUPOSA que m’hauria de portar a algun lloc cool d ela web. Però no ho fa. No ho entenc. PERQUÈ, OH DEU MEU, PERQUÈ??!!”. D’altres realistes: “És un botó inultil”. Agun menys dramàtic: “ El botó té energia, no?, però és com potencial, no cinètica. No fa res però ho fa a la seva manera, saps? Respecto el seu desig de no fer res i admiro la seva determinació en la inactivitat. Còsmic”. N’hi ha de pragmàtics: “puc saludar a la meva mare?”. Descriptius: "Click.... click... *gurgle*... click... HeeHeeHeehehe... click.. hoohoo! Click.... *wibble*... click... *snurf*... click... *sigh*... clickclickclick... *sob*".  Vaja, per donar I per vendre… Hi ha molta gent amb molt temps lliure…

Però vigileu; no us deixeu enganyar. Tal i com reconeixen els autors “qualsevol altre botó que reclami ser l’Autèntic  Botó és probablement operat per comunistes subversius, i no s’hi h ade confiar".

@jignasib


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada