divendres, 18 de setembre del 2015

Que bonics son els anuncis que fan per tv

Diuen les males llengües que els programes de tele es fan per enllaçar les tungades d'anuncis... Si, fa uns anys, això hagués passat com un acudit, avui en dia es ben cert... Per la qualitat dels programes i l'enginy d'alguns anuncis és realment ben cert...



I al tanto! Que si a Cannes hi ha concurs de millors anuncis de l'any, per alguna cosa deu ser. Que no us ho creieu? Mireu la següent sel·lecció. Autèntics microrelats publicitaris...




I per anuncis enginyosos els que fan els argentins; dos exemples, tots dos de CocaCola, que no es que em patrocinin, es que son  boníssims... Els anuncis!






Seguint amb les begudes, Heineken va patrocinar una serie d'spots per al Primavera Sound de l'any 2013. Es deien "Primavera Sound Foundation" i representaven un grup.... Be, mireu-los...





I parlant de Cocacoles, Heinekens i marques valorades... per marca valorada, Apple. I per anuncis chulos, els que van penjar a Internet. Una sèrie de minianuncis comparant Mac vs PC... Perites joies d'art i exemple del poder de la marca.



Si us fa mandra veure'ls en anglès, n'hi ha uns quants de doblats...

I amb la marca, la imatge. Un estudi de publicitat va fer un anunci fake d'un pernil tal i com l'anunciaria Apple. Quin fart de riure... Van fer la web i tot (ara ja l'han despenjat...)




I seguim amb la marca; que passaria si un producte estrella de Apple, l'ipod classic, el fabriques la competència? Com seria un anunci d'un ipod windows? Quina marca es reconeixeria?




Encara que no tingui a veure amb els anuncis us deixo una mini peli, una especie de "Charlie i la fabrica de chocolate" però entre l'Steve Jobs i el Bill Gates que aprofondeix, en conya es clar, sobre el tema.





Per acabar us deixo una perla. Un anunci de Levi's i els seus nous pantalons, amb reforç a l'entrecuix... El noi, la noia... La banda sonora de Boombastic.... Boníssim!!





Espereu, espereu... Suposo que els mes espvilats ja sabeu d'on ve el titol del post, oi? Si, es clar, de la cançó de la Trinca...


@jignasib

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada