Aquesta recepta me la va
passar la meva cunyada. Si se servís en un restaurant podrien ser els macarrons
de la tieta Rosalia, o de l’àvia Rosa. Si no tenen un nom i un parentiu no val
la pena que estiguin en un restaurant.
Però a casa, per
diferenciar-los dels macarrons bullits amb sofregit del super, els diuen els
macarrons que tarden, per què tarden molt en fer-se... lògic, no?
Ingredients per a una família:
·
500
g de macarrons
o
Personalment
m’agraden els grans i ratllats (penne rigatte o rigattone en diuen els italians)
o
Si
voleu quedar com a senyors, marca Barilla
o
Si
voleu quedar com a reis, Garofallo.
·
500
g de carn picada, meitat vedella, meitat porc
o
Si
no en teniu, amb un bon pernil (150 o 200 g n’hi h a prou) tallat a dauets o a
encenalls també queda be.
·
1
ceba
·
Oli
d’Oliva
·
Herbes:
o
El
chimichurri és el que queda millor, però orenga o herbes provençals també
queden be.
·
200
ml sofregit de tomàquet
·
400
ml de beixamel
·
200
gr de formatge ratllat per gratinar
o
Va
a gustos, pot ser una barreja de formatges per fondre o gratinar, parmesà
o
A
mi personalment m’agrada barrejar a parts iguals emmental i gruyère.
Bon profit.
@jignasib
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada