dijous, 15 de gener del 2015

Per als fans d'Instagram
















Suposo que si esteu llegint un blog el tema d’internet no us ve de nou; i qui diu internet, diu internet al mòbil; i qui té internet al mòbil fa fotos, no?; i quan fas fotos amb el mòbil  les penges a internet, des del mòbil es clar; o sigui, que suposo que sabeu el que és instagram. Després d’aquest curs accelerat de lògica booleana, i si encara hi ha algun navegant despistat, només dir que instagram és un App que permet compartir les teves fotos a internet, i posar filtres, i fer comentaris, i etiquetar-les. Una passada pels frikis de les xarxes socials i la fotografia!

Val, i ara que?... Un cop segueixes a friends & family, i veus el que estan fotografien, per on es belluguen i on fan mal, què més pots veure? Cadascú té els seus gustos i els seus fetitxes, però a mi, n’hi ha uns quants comptes que m’agrada anar seguint, per què fan, cadascú en el seu estil, fotos que m’agraden...


Un de maco. Les fotos de Woody Campbell, en blanc i negre, normalment d’edificis, o paisatges urbans, però sempre amb una òptica peculiar que en treu el màxim de vistositat.

Son fotos que relaxen, que no et deixen fred, que evoquen records, fantasies... Cada dia una foto... Aconsellables les fotos de l’instagram, però també molt recomanable la web del fotògraf.




Una de curiosa. La Lee Samantha es defineix com a food artist. ????? si, jo també vaig pensar el mateix. És una mare de Malasya preocupada pel que mengen els seus fills, o millor ben dit, del que no mengen.

Sembla que ha trobat una solució i la vol compartir amb d’altres pares... La seva teoria és, “si el menjar queda be, es menjarà be”, i per demostrar-ho, en fa fotos... Ara, si els meus es pensen que em dedicaré a fer food art cada cop que cauen mongetes, anem apanyats...




Una de divertida. El Troqman es defineix com un cartoon bombing... un altre terme bizarro...

En aquest cas vol dir que l’artista interfereix amb imatges reals fent-les interactuar amb dibuixos que ha fet ell a la seva llibreta. El resultat és realment divertit i ocurrent.




Una de friki. Us agraden els Clicks? Si, si, els clicks... Al Toti6869 també. I ens els va presentant en diferents entorns, com si fossin personatges que podem trobar per la ciutat tot passejant...

Sembla mentida la quantitat de ninotets diferents que pots arribar a trobar, i com amb aquesta excusa pots arribar a descobrir milers de raconets entranyables a ciutat o al camp.



Una de coolta. Si abans us deia que la web de Woody Campbell pot ser tant interessant com l’instagram, en aquest cas, la web de Cultura inquieta és molt més interessant. El compte de fotos només recull l’aperitiu en forma d’imatges del que allà hi podeu trobar: imatges curioses, composicions molt creatives, seductores, inquietants... De tot i de tota mena. Però mai et deixarà indiferent. Una gran web i un compte d’instagram preciós.


Apa, a fer fotos i compartir-les. I a gaudir amb les que hi trobeu!!

@jignasib

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada